## **211<sup>th</sup> Board Meeting - Workshop** May 10<sup>th</sup>, 2023 Register for Zoom Webinar

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN\_vHQTp1wQRcKGEqJMMtLviQ



	Agenda	Purpose
10:00 a.m.	<ul> <li>Board Meeting Call to Order (Henry Lorenzen, 5 minutes)</li> <li>Welcome and General Meeting Protocol Instructions</li> <li>No public comment during a workshop</li> </ul>	Info
10:05 a.m.	Annual Results Report (Michael Colgrove, 25 minutes)	Info
10:35 a.m.	<b>Update Progress on the 2020-2024 Strategic Plan</b> (Greg Stokes, 20 minutes)	Info
11:05 a.m.	<ul> <li>Community and Market Perspectives Panel (Tracy Scott, 90 minutes)</li> <li>Aaron Wines Vice President, Advanced Energy, TRC</li> <li>Brooke Landon, Program Direct Pacific Northwest, CLEAResult</li> <li>Jaclyn Sarna, Chief Operating Officer, Hacienda CDC</li> <li>Bridget Callahan, Clean Energy Program Director, Sustainable Northwest</li> <li>Jessica Reeves, Owner, Win-R Insulation</li> </ul>	Info/Discussion
12:35 p.m.	Break for Lunch (35 minutes)	
1:10 p.m.	Market Intelligence Report (Tracy Scott, 10 minutes)	Info
1:20 p.m.	<ul> <li>Board Discussion 2024 (Tracy Scott, 45 minutes)</li> <li>Thinking about what you just heard, as well as what you heard from the panel before lunch, what stands out most to you?</li> <li>From your own experiences and perspectives, what are the biggest market trends, customer needs and opportunities Energy Trust should be focusing on in planning for 2024?</li> </ul>	Discussion
2:05 p.m.	Break 10 minutes	
2:15 p.m.	<ul> <li>Futurist Guest Speakers (90 minutes)</li> <li>National perspective: Karl Rábago, Executive Director at Pace Energy and Climate Center (30 minutes)</li> <li>Regional perspective: Robert Lothrop, Policy Manager, Columbia River Inter-Tribal Fish Commission (30 minutes)</li> <li>Oregon perspective: J.P. Batmale, Division Administrator for Energy Resources and Planning, Oregon Public Utility Commission (30 minutes)</li> </ul>	Info/Discussion

Agenda

Tab Purpose

3:45 p.m. Board Discussion and Brainstorming for Six Board
Learning Topics (Facilitated by Holly Valkama, 1961
Consulting, 60 minutes)

What topics interest the Board
Staff suggestions for the Board to consider
Review list and converge on top six topics

4:45 p.m. Adjourn Meeting (Henry Lorenzen)

The next regular meeting of the Energy Trust of Oregon Board of Directors will be held in Coos Bay, Oregon.
Time and location to be announced.