218th Board Meeting/Workshop

November 8th, 2023 Register to join Zoom Webinar: <u>https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN\_eMqKLA9qSTKel1Rh5itK6Q</u>



|            | Agenda  | Tab | Purpose |
|------------|---|-----|---------|
| 10:00 a.m. | <ul> <li>Board Meeting Call to Order (Henry Lorenzen)</li> <li>Welcome</li> <li>No public comment during a workshop</li> </ul>  |     | Info    |
| 10:05 a.m. | <b>Program Deep Dive: Renewables</b> (Dave Moldal, Dave McClelland, 60 Minutes)   |     | Info    |
| 11:05 a.m. | Program Deep Dive: Commercial (Oliver Kesting, 60 minutes)  |     | Info    |
| 12:05 p.m. | Lunch (50 minutes)  |     |         |
| 12:55 p.m. | <ul> <li>Board Meeting Call to Order (Henry Lorenzen)</li> <li>No public comment during a workshop</li> </ul>   |     |         |
| 12:55 p.m. | Developing an Equity Framework for State Regulatory<br>Decision Making (Sydney Forrester, Berkeley Lab, 30 Minutes)   |     | Info    |
| 1:25 p.m.  | <b>Annual IT Update</b> (Scott Clark, Karl Whinnery, Peter Roberts, 30 mins)  |     | Info    |
| 1:55 p.m.  | Board Effect Training (Danielle Rhodes, 60 minutes)   |     | Info    |
| 2:55 p.m.  | <ul> <li>Strategic Planning Workshop (40 minutes)</li> <li>Board Learning Paper Previews (Amber Cole, 10 minutes)</li> <li>Evolving Approaches to Evaluating the Costs and Benefits of Energy Efficiency (Fred Gordon, 30 minutes)</li> </ul> |     | Info    |
| 3:35 p.m.  | DEI Work Plan (Ashnie Butler, 40 minutes)   |     | Info    |
| 4:15 p.m.  | Adjourn Meeting (Henry Lorenzen)  |     |         |

The next regular meeting of the Energy Trust of Oregon Board of Directors will be held December 15th, 2023, on Zoom and at 421 SW Oak Street, Portland OR 97204